Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας: Κάλεσμα σε Συλλαλητήριο ενάντια στα μνημονιακά μέτρα, στη Λαμία την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 8:30μμ στην πλ. Διάκου


http://altpressfthiotida.com/wp-content/uploads/2015/07/dimopsifisma-oxi_1-347x176.jpgΣυλλαλητήριο για να μην περάσουν τα μνημονιακά μέτρα στη Βουλή και υπεράσπισης της ζωής μας οργανώνουν πρωτοβάθμια Σωματεία , το Νομ. Τμήμα ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας και το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 8,30 στην πλ. Διάκου, Λαμία
Κάλεσμα Νομ. Τμήμα  ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Η Κυβέρνηση ψήφισε ένα νέο μνημόνιο λιτότητας, νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων, μαζικών εκποιήσεων, υποθήκευσης του δημόσιου πλούτου. Την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 εισάγει για ψήφιση στη Βουλή μία δεύτερη δέσμη σκληρών μέτρων.

Τα σχέδια των δανειστών, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. όπως εκφράζονται μέσα από τις προτάσεις τους για το ξεπέρασμα, δήθεν, της κρίσης, οδηγούν σε διαρκή λιτότητα, ανεργία, βάθεμα της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, νέες ιδιωτικοποιήσεις, παραπέρα διάλυση των εργασιακών σχέσεων, πλήρη διάλυση του συστήματος ασφάλισης, υποβάθμιση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, ανατροπή όλων των κατακτήσεων του λαού μας των τελευταίων δεκαετιών. Η επίθεση των μεγάλων μονοπωλιακών συγκροτημάτων, του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου κατά του λαού μας συνεχίζεται και κλιμακώνεται επικίνδυνα.
Οι εργαζόμενοι απαιτήσαμε από την κυβέρνηση να μην υπογράψει καμία συμφωνία με αντιλαϊκά μέτρα. Καμιά κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού και την υποθήκευση του μέλλοντός του.Καμιά κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να παραδώσει στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών, της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ. και του προσκυνημένου πολιτικού προσωπικού τους – ντόπιου και ξένου- τη νωπή λαϊκή θέληση που εκφράστηκε με το συντριπτικό ΟΧΙ του λαού μας.
Καλέσαμε και καλούμε όλους τους βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας να καταψηφίσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα.
Καλούμε τους εργαζόμενους να αντιδράσουν μαζικά μέσα από τα σωματεία τους και τα συνδικάτα για την ανατροπή των μνημονίων παλιών και νέων .
Οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι άνεργοι , οι συνταξιούχοι, οι αγρότες , οι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες, οι αυτοαπασχολούμενοι , οι νέοι , ξεπερνάμε το σοκ και διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα αντιλαϊκά μέτρα του νέου μνημονίου. Το ΟΧΙ θα το κρατήσουμε ψηλά και θα το ανεβάσουμε ψηλότερα .
Συνεχίζουμε τους αγώνες για:
  • Την ανατροπή όλων των μνημονιακών πολιτικών και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
  • Τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους.
  • Την προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας.
   Συλλαλητήριο- Αγώνας υπεράσπισης της ζωής μας
Τετάρτη 22.7.2015 στις 8.30 μ.μ. Πλατεία Διάκου, Λαμία
                                                 ΛΕΜΕ        
ΟΧΙ στα μνημόνια                      
                           ΟΧΙ στη λιτότητα
                                                      ΟΧΙ στη φτώχεια  
                                                                                   ΟΧΙ στην ανεργία
  Οι αγώνες είναι ο μοναδικός δρόμος να  
 υπερασπίσουμε την αξιοπρέπεια μας !  
 Αγώνας μέχρι την τελική νίκη !
         Για την Εκτελεστική Γραμματεία Ν.Τ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
     Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γραμματέας
Βαγγελός Στέφανος                                                           Αλιμήσης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου