Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΟΞΥΑΣ

https://www.e-prologos.gr/wp-content/uploads/%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-1.jpg
«ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΞΥΑΣ»
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Καρανίκας Γιώργος     6978888456
Παπακώστας Γιώργος 6973409095
Ανδρίτσος Γιάννης       6944843772 

               Σπερχειάδα 29 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλοι και Φίλες
Η Συντονιστική Επιτροπή του «Δικτύου Πολιτών και Φορέων για την Προστασία της Οξυάς» που δραστηριοποιείται ενάντια στην εγκατάσταση Α/Γ στην Σαράνταινα και την Οξυά, συνεχίζει τις δράσεις της για την αποτροπή του περιβαλλοντικού εγκλήματος.

Μετά την ιδρυτική συνάντηση των μελών μας στην Σπερχειάδα στις 27/6 και μετά από μια σειρά ενέργειες που ακολούθησαν ( έκδοση ψηφίσματος, αιτήματα για αποφάσεις από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Μακρακώμης και Ναυπακτίας, επικοινωνία του προβλήματος σε διάφορα ΜΜΕ, καθώς και άλλες τοπικές δράσεις), συνεχίζοντας την προσπάθεια διοργανώνουμε Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία στο πεδίο που πρόκειται να εγκατασταθούν οι Ανεμογεννήτριες.
Η συγκέντρωση των φίλων, Φορέων, Συλλόγων αλλά και όποιου θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας για την σωτηρία της Οξυάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ. στο Ορειβατικό καταφύγιο της Οξυάς το οποίο βρίσκεται στον οδικό άξονα Γαρδικίου – Γραμμένης Οξυάς 20 χιλιόμετρα περίπου μετά το Γαρδίκι ( 500 μέτρα  από το μνημείο της μάχης της Οξυάς που υπάρχει στο δρόμο).
Καλούμε όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, τους δημότες των Δήμων Μακρακώμης, Ναυπακτίας και Καρπενησίου, τους Συλλόγους αλλά και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής, να πλαισιώσουν και να στηρίξουν μαζικά  την προσπάθειά μας για την αποτροπή εγκατάστασης Α/Γ.

Συνεχίζουμε δυναμικ

ά   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου