Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/6/2012


(Στσ) Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, η σημερινή προγραμματισμένη εκλογοαπολογιστική συνέλευση αποκτάει ιδιαίτερη σημασία

 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMtKNDQl8RfI-BmcHhSJa2eSQHTvfqK3JBi-GPK23e5ROAv2dePi7PEkl2U39hpah-jnxR2yoK9Kc0nAM9jPWUQ_YJ7AlBKkm-G_npl4u-UQXX03QtY99LI9_s7ZcLVaVhmn87qebmdKg/s1600/Somatio.jpgΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: - 158-ΛΑΡΥΜΝΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
                                                            
                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Με βάση το ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου λήγει την 25/6/2012, το Δ.Σ. του Σωματείου μας αποφάσισε να προκηρύξει την
ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ και να πραγματοποιήσει τις ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, η οποία Εφορευτική Επιτροπή, θα διενεργήσει ΕΚΛΟΓΕΣ για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Ν. Φθιώτιδας - ΠΟΕΜ .

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ:

Προκηρύσσεται η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών την ΠΕΜΠΤΗ 7/6/2012 από 09:00 - 12:00 στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ για:

• ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΕΛΕΓΧΟΥ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
• ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ Η' ΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ - ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
• ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Η ψηφοφορία για εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής , που θα διενεργήσει εκλογές για νέο ΔΣ. , Ελεγκτική Επιτροπή - Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Ν. Φθιώτιδας και Αντιπροσώπων στην ΠΟΕΜ, θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση . ( Παρουσία Δικαστικού ) .

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή , θα πρέπει να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ στην Γραμματεία του Σωματείου από σήμερα μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 6/6/2012, ώρες: 09:00-13:00.
Στην ψηφοφορία για Εφορευτική Επιτροπή , θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/6/2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου