Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΧΟΛΙΑ!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMITUcdd_WEvjU294fOrKTCoKZXVYJycxZEpd-n_L09n6P7KGPXd-zgYmiXSDsrqZVPdix-mf3yDnFNxQL-CSR0P_NfVe2tM9eFKcMTzM6af5ENWfJnu0urXKx0yA7esN66rRITj3zfsg/s1600/skitso0003.jpg
Εγκώμιο
Το εγκώμιο της Χρυσής Αυγής, έπλεξε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος. Ευλόγητε. Δεν έγινε γνωστό αν την ασήμωσε κιόλας.

Λαθρέλληνες
Σύμφωνα με την υπουργό Εσωτερικών Theresa May, η Μ.Βρετανία μελετά σχέδια για τον περιορισμό της εισόδου στη χώρα, των Ελλήνων μεταναστών, που θα προκύψουν από μία ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση. Golden Dawn.
Στήριξη
''Η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες της νότιας Ευρώπης χρειάζονται ένα σχέδιο Μάρσαλ και διαπραγματεύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος του χρέους.'' Δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Stern. Και ναπάλμ;

Στήριξη
Με δημόσια τοποθέτησή τους 127 πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν την απόφαση τους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Του έκατσε καλά ο Γεράσιμος...

Μνημόνιο
Καταγγελία, ακύρωση, αναδιαπραγμάτευση. Αλέξης, Αλέξιος, Αλέκος.

Τρομοκράτες I
Η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ, πως στελέχη του ήταν μάρτυρες υπέρ κατηγορουμένων της 17η Νοέμβρη στο δικαστήριο. Και όλους μας τους υπόλοιπους, για συμμετοχή στην 6η Μάη.

Δούλοι Ξανά
Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θ.Τζήμερος , δήλωσε πως η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους. Αφού θα έχουν και τηλέφωνο...

Φατούρο
''Όλοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων, σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής, είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους.'' Δήλωσε ο Πάγκαλος για τους αριστερούς. Δεν ήταν πολιτική αυτή η δήλωση. Απλά ζηλεύει που ο ίδιος δεν έχει καν σβέρκο.

Νόμισμα
Ευρώ θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων. Αυτά που μας κλέψαν, πίσω.

Εβρέθη!
Νάτος! Είναι ζωντανός! Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ εμφανίστηκε και συνάντησε τον Ελ. Βενιζέλο.

Εκστρατεία Ι
Εκστρατεία πόρτα-πόρτα, ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς από τα μέλη του κόμματός του. Για την άμεση είσπραξη του χαρατσιού.

Εκστρατεία ΙΙ
Εάν σκοπεύετε να την κάνετε από το σπίτι για να μη σας βρούν, την πατήσατε. Η εκστρατεία περιλαμβάνει και καφενείο-καφενείο.

Αναζήτηση
Πόρτα-πόρτα και το ΠΑΣΟΚ, αναζητώντας τους χαμένους του ψήφους. Είναι στα σκουπίδια-σκουπίδια.

Θα πληρώσεις
''Μην περιμένετε καμία συμπάθεια, ήρθε η ώρα να πληρώσετε τους φόρους σας'' δήλωσε η διευθύντρια του ΔΝΤ, Λαγκαρντ. Θύμωσε ο Βενιζέλος και την κάλεσε να μην προσβάλει τον ελληνικό λαό. Μόνο αυτός μπορεί.

Εκκαθάριση
Η  Κριστίν Λαγκάρντ, δεν πληρώνει ούτε μιά δεκάρα φόρο. Φοροαπαλάσσει νομίμως το ετήσιο της εισόδημα των 380.989 ευρώ, όπως και ο Ντομινίκ Στρος-Καν και όλοι οι προκάτοχοί της, με βάση νομική ρύθμιση του 1961. Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε τους φόρους της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου