Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

 Μετά την ψήφιση του Μνημονίου 3 η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ περνά δια πυρός και σιδήρου τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα για την εφαρμογή της αντιλαϊκής της πολιτικής, καταπατώντας απροκάλυπτα ακόμη και το Σύνταγμα, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου,
απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και ευρύτερο δημόσιο τομέα, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, επιστρατεύσεις απεργών, προσαγωγές και συλλήψεις  συνδικαλιστών και αγωνιζόμενων αγροτών .

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ , εργαζόμενων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων, νέων, ανέργων και φοιτητών, έξω από κόμματα και χρώματα , η συστράτευση και ο κοινός αγώνας, ισχυροποιούν τη δυναμή μας στη διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων ,ώστε να επιβάλλουμε λύσεις φιλεργατικές και αναπτυξιακές προς όφελος του λαού και της χώρας.

                               ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ  

·                    Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων για τη διασφάλιση των βασικών και θεμελιωδών εργασιακών μας δικαιωμάτων.

·                    Δουλειά,ανάπτυξη,προοπτική για  τους ΝΕΟΥΣ και για ΟΛΟΥΣ.

·                    Μείωση του κόστους παραγωγής των γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων με δυνατότητα χρήσης φθηνής ενέργειας και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για τον πρωτογενή τομέα.

·                    Άμεση κάλυψη των κενών θέσεων του Δημόσιου τομέα με προσωπικό, αξιοποίηση του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών.

·          Στήριξη και ενίσχυση των υπαρχουσών μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που αποτελούν και το 95% της απασχόλησης στη χώρα .

·          Δικαίωμα στο αγαθό της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας του συνόλου της κοινωνίας .

·         Φορολογική δικαιοσύνη βάση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών και μείωση όλων των έμμεσων φόρων που πλήττουν κυρίως τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

·         Σεβασμός των ατομικών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.          
 Μπροστά στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν ,ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση  της αντίστασης στα χέρια του .Μας κλέβουν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , μας κλέβουν την ίδια τη ΖΩΗ .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ 

  Την Τετάρτη 20.2.2013 στις 10 το πρωί στην προσυγκέντρωση στο χώρο της Έκθεσης  και    στις 11 το πρωί στην ενωτική  απεργιακή συγκέντρωση  στην  Πλ.Διάκου.



 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ   ΚΕΝΤΡΟ   ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ,    ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,      ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΟΠΥΥ,     ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΔ,  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ,    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ,    ΕΛΜΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ    

                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου