Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

"Ομάδα αντιμετώπισης... γιαουρτοριχτών" - Στο πόδι η αστυνομία!

Για τους αρχηγούς...

Σήμερα ο Βενιζέλος στη Λαμία και ο Σαμαράς στη Θήβα - Αύριο Κυριακή η Ντόρα στη Λαμία - Τρέχει και δεν φτάνει η αστυνομία, που έχει και τον αγώνα Λεβαδειακού -ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά.

ΟΙ αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας και Βοιωτίας έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αφού πρέπει να είναι παντού και να προλάβουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις, απ΄ όπου αυτές και αν προέρχονται...Έτσι λοιπόν οι ειδικές "Ομάδες αντιμετώπισης... γιαουρτοριχτών", πρέπει να αναλάβουν δράση, έστω και αν ο αριθμός των αστυνομικών δεν επαρκεί[....]Oι διαταγές από το αρχηγείο προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις είναι να περιφρουρήσουν και να προστατέψουν με κάθε τρόπο τις περιοδείες και τις επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών σε όλη την περιφέρεια, για την αποφυγή τυχόν απρόοπτων και δυσάρεστων γεγονότων, όπως ρίψης γιαουρτιών και άλλων. Εκτός των ένστολων αστυνομικών, θα υπάρχουν και πολλοί "κρυφοί" ανάμεσα στον κόσμο με σκοπό να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις και να ελέγξουν ύποπτα άτομα, για να προλάβουν τα "δυσάρεστα".

Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος που δόθηκε πολύ εύστοχα από τα ΜΜΕ: "Ομάδα αντιμετώπισης... γιαουρτοριχτών". Θα είναι κάτι σαν την ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών, μόνο που η συγκεκριμένη θα έχει τα μάτια και τα αυτιά της πάνω στους πολιτικούς δια παν ενδεχόμενο.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, οι αστυνομικές αρχές, εν όψει των εκλογών, έχουν ήδη προχωρήσει στον σχηματισμό ομάδων δράσης, με σκοπό την αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων εις βάρος των πολιτικών. Θα είναι έτοιμοι να παρέμβουν σε περίπτωση κινδύνου και πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση γιαουρτώματος, νεραντζοπόλεμου, αλευρώματος, προπηλακισμού κ. ο.κ. κατά τη διάρκεια της ομιλίας των υποψήφιων βουλευτών.


Διότι, ως γνωστόν, όποιος καεί με το κουρκούτι, φυσάει και το γιαούρτι.


Πηγή: Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου