Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Νέα 24ωρη απεργία σήμερα από τους εργαζόμενους στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες»


Την κλιμάκωση του αγώνα τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες», που βρίσκονται από τις 8 το πρωί της Τετάρτης σε 24ωρη απεργία, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.
Στη χθεσινή γενική τους συνέλευση αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία από σήμερα Πέμπτη 22 Γενάρη, από τις 8 π.μ. έως τις 8 π.μ. της Παρασκευής 23 Γενάρη.
Στη νέα 24ωρη απεργία θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι του σταθμού και της μονάδας πάχυνσης της Λάρυμνας.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών Φθιώτιδας προειδοποιεί την εργοδοσία πως «από δω και πέρα, όποια κατάληξη θα έχει ο ζωντανός οργανισμός των σταθμών, η ευθύνη είναι όλη δική σας. Εμείς, από τη μεριά μας, ξαναβάζουμε επιφυλακή ασφαλείας για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των ψαριών, όσο το επιτρέπουν οι εγκαταστάσεις.
Τέλος, για ακόμα μια φορά σας καλούμε να καταβάλετε δύο μισθούς άμεσα και να καθίσετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το σωματείο μας, την Τρίτη 27/01/15 και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία του υποσταθμού Τραγάνας, ώστε να ρυθμίσουμε τις οφειλές που έχετε προς τους εργαζομένους και τις επαναπροσλήψεις των απολυμένων».
 πηγή: 902.gr

Διαβάστε ακόμη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου