Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Με απεργιακές κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Σκουλούδη, στην στάση της εργοδοσίας. Νέα Γενική Συνέλευση 16/3

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη 5/3 οι εργαζόμενοι στην εταιρεία του Ομίλου Σκουλούδη, απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους και την ανάκληση απολύσεων. Σύμφωνα με την απόφαση του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με τη μορφή 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών μέχρι τη Δευτέρα 16 Μάρτη. Η πορεία των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί σε νέα συνέλευση των εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις του Συνδικάτου, η εργοδοσία δεν τηρεί ούτε το πρόγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων που κατέθεσε στο υπουργείο, αλλά ούτε και την αναπροσαρμογή που για πολλοστή φορά έκανε. Υπενθυμίζεται ότι οι δεσμεύσεις της εργοδοσίας ήρθαν ως αποτέλεσμα κινητοποιήσεων που είχαν γίνει το Φλεβάρη.
 πηγή: rizospastis.gr και eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου