Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ξύλο και δακρυγόνα εναντίον εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη τώρα (VIDEO)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtktD-0jKg7PGzbTF6Za93xNdQ_nVLrfqqNsyoC6pDFT6-zx7AXtqsXpK-6Fo9EQAnzbZmi0bPwRJZpF-BiXzdI3jC6lTDhTjnq-KfLlzwNymbw3s3NOGckNjQaD5m9rarRhsIYB5T9tFg/s1600/THESS.JPG
Ξυλο και χημικα εναντίον των εργαζομένων στοΔημο Θασσαλονίκης μπροστά στις κάμερες!
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν εύλογα σε διαγωνσμό που γίνεται για την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών της καθαριότητας κ.α.στο Δημο.
Η Δημαρχία Μπουτάρη πιστή στο πνευμα που έχει εκφράσει τελευταία κάλεσε τα ΜΑΤ  να καθαρίσουν την είσοδο από τους ενοχλητικούς που παλεύουν να μην τους πετάξουν στο δρόμο.


Οπως βλέπουμε μπροστά στα ματια μας η χωρα κυβερνιέται κανονικότατα. Δεν εχουν λόγο να ανησυχούν όσοι ανησυχούν λοιπόν. Η πραγματική εξουσία είναι παντα παρούσα. 




πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου