Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αγώνας εργαζομένων ΕΟΠΠΥ για την λειτουργία των εργαστηρίων...



Συναντήσεις, επαφές, υπομνήματα και ενημέρωση όλων των παραγόντων και των κομμάτων, ξεκίνησε ο Σύλλογος Υγειονομικών Υπαλλήλων ΕΟΠΠΥ Φθιώτιδας-Ευρυτανίας-Φωκίδας.

<<Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων είναι πολύ μεγάλη...Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι το κόστος των εξετάσεων στα εργαστήρια του ΕΟΠΠΥ είναι πολύ χαμηλότερο, σε σύγκριση με αυτό των ιδιωτικών εργαστηρίων...>>
, δήλωσε μεταξύ άλλων στο LamiaReport, η πρόεδρος των εργαζομένων Ελένη Μπενιάτα.
Οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θωμά Στάικο, τον οποίο ενημέρωσαν για την απίστευτη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και την οικονομική τους αφαίμαξη.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να βρεθεί άμεσα λύση ως προς την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων τα οποία πρέπει να στελεχωθούν με έμπειρο προσωπικό.


Ζητούν επίσης να σταματήσει η ροή των εξετάσεων στα ιδιωτικά εργαστήρια και τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και τέλος να υπάρξει αποσυμφόρηση του νοσοκομείου, που έχει επωμισθεί το βάρος της άθλιας κατάστασης, που έχει διαμορφωθεί.

πηγή: LamiaReport 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου