Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Aνακοίνωση της KE του M-Λ KKE

Το 5ο Συνέδριο του Μ-Λ ΚΚΕ θα συγκληθει 23 έως 25 Μάρτη 2013
Oι θέσεις της ΚΕ θα δημοσιευθούν στο φύλλο του «Λαϊκού Δρόμου» στις 26 Γενάρη 2013
Η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη την απόφαση για τη σύγκληση του 5ου Συνεδρίου του Μ-Λ
ΚΚΕ στο πρώτο τρίμηνο του 2013. Αποφασίστηκε το 5ο Συνέδριο να συγκληθεί στην Αθήνα, 23 έως 25 Μάρτη 2013.
Το συνέδριο θα συζητήσει και θα πάρει αποφάσεις στα παρακάτω ζητήματα:
Α. Η διεθνής και εσωτερική πολιτική κατάσταση. O απολογισμός δράσης από το 4ο Συνέδριο (Ιούνης 2008) μέχρι σήμερα - τα καθήκοντα της νέας περιόδου. Oι στρατηγικές κατευθύνσεις της πάλης του Μ-Λ ΚΚΕ και οι γενικοί σκοποί του αγώνα μας.
Β. Θα εκλέξει νέα ΚΕ
Στο φύλλο του «Λαϊκού Δρόμου» που θα κυκλοφορήσει στις 26 Γενάρη 2013, θα δημοσιευθούν οι θέσεις της ΚΕ και θα ξεκινήσει η προσυνεδριακή διαδικασία.
Η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί, ταυτόχρονα, τρίμηνη οικονομική εξόρμηση του Κόμματος (Γενάρης - Μάρτης 2013), για να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές οικονομικές ανάγκες και να ανταποκριθεί το Μ-Λ ΚΚΕ στις απαιτήσεις και τα καθήκοντα της νέας περιόδου.

Η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ
Αθήνα, 11 Δεκέμβρη 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου