Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

4η Συνεδρίαση του Παναττικού Συντονιστικού της Π.Α.Α.Σ.

Την Παρασκευή 11/1, πραγματοποιήθηκε η 4η ανοικτή συνεδρίαση του Παναττικού Συντονιστικού της Πρωτοβουλίας για μια Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν:
1) Τα βήματα που έγιναν, καθώς κι αυτά που προγραμματίζονται, όσον αφορά τη συγκρότηση

σχημάτων στις συνοικίες, στα πλαίσια της Π.Α.Α.Σ.
2) Η πολιτική θέση της Π.Α.Α.Σ. όσον αφορά την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού, απέναντι στον εκφασισμό/φασιστικοποίηση της πολιτικής του συστήματος. Έγιναν διευκρινήσεις και παρατηρήσεις πάνω στο προτεινόμενο κείμενο. Εκφράστηκαν και διαφοροποιήσεις, ιδιαίτερα πάνω σε χαρακτηριστικά της δράσης που θα πρέπει να αναπτύξει η ΠΑΑΣ σ’ αυτό το μέτωπο. Η συζήτηση θα συνεχισθεί.
3) Εκδόθηκε ανακοίνωση αλληλεγγύης στον Πέτρο Καπετανόπουλο, ενώ διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα, να εκφράζεται η πολιτική τοποθέτηση της Π.Α.Α.Σ. πάνω στις τρέχουσες κεντρικές πολιτικές εξελίξεις (εσωτερικές και διεθνείς) και να δημοσιεύεται στο blog.
Η επόμενη ανοικτή συνεδρίαση του Συντονιστικού, ορίστηκε για την Πέμπτη 24/1, στις 8.30 μμ.



http://p-a-a-s.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου