Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Στυλίδα για το Κέντρο Υγείας- Δεν πείστηκαν οι Δήμαρχοι στη συνάντηση με τον Διοικητή



IMG_9921(1)Μαζικότητα είχε η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Στυλίδας με την παρουσία του Δημάρχου Στυλίδας και του Δημοτικού Συμβουλίου έξω από το Κέντρο Υγείας του δήμου.  Στην τοπική κοινωνία επικρατεί αναστάτωση  για  την σχεδιαζόμενη αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας με  μετακινήσεις γιατρών και νοσηλευτικού
προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας  για να καλυφθούν τα κενά των εφημεριών. 

Οι κάτοικοι του Δήμου  ζητούν να μην αποδυναμωθεί το Κέντρο Υγείας αλλά αντίθετα να ενισχυθεί ώστε να  προσφέρει  αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας στους δημότες.

Αναστάτωση επικρατεί και στις τοπικές κοινωνίες των άλλων Δήμων του Νομού (Αταλάντης, Μακρακώμης, Καμ. Βούρλων) με το ενδεχόμενο  μετακίνησης γιατρών  από τα  Κέντρα Υγείας  της περιοχή τους κάτι που ουσιαστικά σημαίνει υποβάθμιση και κλείσιμο των Κ.Υ.

Στη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι Δήμαρχοι με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας  Παν. Κουτσοπίνη  παρά την διαβεβαίωση του Διοικητή ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και δεν θα κλείσουν Κέντρα Υγείας οι επιφυλάξεις παραμένουν. Οι δήμαρχοι ζητούσαν να ανακαλέσει ο κ. Κουτσοπίνης τις διαταγή για τις μετακινήσεις προσωπικού αλλά το αίτημα τους δεν έγινε  δεκτό. Οι δήμαρχοι πριν την συνάντησή τους με τον κύριο Κουτσοπίνη προχώρησαν σε  συμβολική κατάληψη του γραφείου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου