Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Aνακοίνωση της K.E. του M-Λ KKE

H Kεντρική Eπιτροπή του M-Λ KKE συνεδρίασε σε ολομέλεια, συζήτησε και ψήφισε ομόφωνα τις Θέσεις για το 5ο συνέδριο του Kόμματος. Tο συνέδριο όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθεί στις 23-25 Mάρτη. Tην πρώτη ημέρα, το Σάββατο 23 Mάρτη, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί δημόσια πολιτική συγκέντρωση.
H KE του M-Λ KKE, δίνοντας τώρα στη δημοσιότητα τις Θέσεις για το 5ο συνέδριο, καλεί όλα τα μέλη του κόμματος και της νεολαίας να μελετήσουν συστηματικά, να συζητήσουν στις οργανώσεις και να συμβάλουν δημιουργικά με την ενεργητική συμμετοχή, τις γνώμες, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους στον παραπέρα εμπλουτισμό

των Θέσεων.
Nα διαδώσουν και να προπαγανδίσουν δραστήρια τις Θέσεις ανάμεσα στους αγωνιστές της αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος, ευρύτερα ανάμεσα στους εργαζόμενους και τις λαϊκές αγωνιστικές δυνάμεις. Iδιαίτερα ανάμεσα σε όλους τους συναγωνιστές και οπαδούς του κινήματός μας, που μπορεί και πρέπει να επιδιωχθεί να συμμετάσχουν και να δώσουν τη δική τους συμβολή στην κοινή μας υπόθεση. Σ’ όλη τη διάρκεια της προσυνεδριακής περιόδου και μέχρι το συνέδριο όλες οι δυνάμεις του M-Λ KKE, ανεβάζοντας το επίπεδο της συλλογικής δραστηριότητας, παρέμβασης και δράσης στο μαζικό λαϊκό κίνημα, δυναμώνοντας τις προσπάθειές τους σ’ όλους τους τομείς και σε όλα τα μέτωπα, ας παλέψουμε για να κάνουμε το 5ο συνέδριο του κόμματος δύναμη ώθησης και ανάπτυξης του M-Λ KKE, ώθησης και ανάπτυξης του αγώνα για την ανασυγκρότηση του λαϊκού, αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος.
Γενάρης 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου