Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ακόμα μια φορά η τρικομματική κυβέρνηση δείχνει τον αποκρουστικό της πρόσωπο στους εργαζομένους.
Συνάδελφοι μας όπου το προηγούμενο διάστημα απασχολούνταν με 5μηνες συμβάσεις σε υπηρεσίες μέσω του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ παραμένουν απλήρωτοι, και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ παραμένει αδιάφορη. Όχι μόνο στέλνει τους εργαζόμενους να δουλεύουν για ένα κομμάτι
ψωμί σε διάφορες υπηρεσίες, δεν τους δίνει και τα δεδουλευμένα!!!
Έχει σοβαρές ευθύνες και οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Κανένα πρόγραμμα διαχείρισης της ανεργίας είτε λεγόταν stage παλιότερα, είτε 5μηνα σήμερα δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Το μόνο που κάνουν είναι να ανακυκλώνουν το πρόβλημα και να σπέρνουν αυταπάτες στα λαϊκά στρώματα ότι με μπαλώματα μπορούν να λύσουν έστω και εφήμερα τα προβλήματα τους.
Το σωματείο εμπ/λων και ιδ. Υπαλ/λων έχει πάγια θέση ότι ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να έχει πλήρη και σταθερή εργασία με ανάλογα δικαιώματα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων που παλεύουν για το αυτονόητο, να τους δοθούν τα δεδουλευμένα.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου