Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχής Ενημέρωση: Διαδήλωση στην Χαλκιδική


xalkidiki-xrysos-diamartyria.jpg
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής που υφίστανται την κρατική τρομοκρατία πραγματοποιείται σύμερα στην Μ. Παναγία Χαλκιδικής . Θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τις επιτροπές αγώνα στις 13.00 στην Μεγάλη Παναγία.
Συνεχή ενημέρωση μπορείτε να έχετε από το alterthess και από το blog Ενεργοί πολίτες Δ.Ε.Αρναίας όπου εκτός από κείμενο και φωτογραφίες αναρτούνται και βίντεο.

Ακολουθεί η ενημέρωση από το alterthess:
12.59: Φτάνουν οι πρώτοι από την Μ. Παναγιά στην Ιερισσό
12.39: Μπλόκο της αστυνομίας στον δρόμο προς την Μ. Παναγιά. Σταματούν αυτοκίνητα για ελέγχους.
12.22: Δύο προσαγωγές τώρα από λεωφορείο που συμμετείχε στην αυτοκινητοπομπήπρος Μ. Παναγία και σταματήθηκε για έλεγχο ανακοίνωσαν οι συγκεντρωμένοι στην Μ. Παναγία.
12.16: Φωτογραφίες από την Μ. Παναγιά λίγο πριν την άφιξη των συγκεντρωμενων από την Ιερισσό

11.51: Άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. "Στις δημοκρατιες αποφασιζουν οι κοινωνίες, οχι τα ματ και οι εταιρειες" γράφει πανό που έχει αναρτηθεί στην Μεγ. Παναγία. "Η κυβερνηση διαταζει την βια στις Σκουριες η Διεθνης Αμνηστια την καταδικαζει. τι δεν καταλαβαινεις;" γράφει ένα άλλο. "Χρυσες υποσχεσεις, μαυρο μέλλον" γράφει επίσης.
11.45: Ξεκινούν σε λίγο από την Ιερισσό οι συγκεντρωμένοι. Στις συγκεντρώσεις συμμετέχουν κάτοικοι από τα χωριά της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής όπως την Αμουλιανή, τον Αγ Νικολαο, τα Νεα Ρόδα, την Ορμύλια, την Ολυμπιάδα.
11.41: Συγκεντρωμένοι στην Μ. Παναγιά

11.38: Περνούν τα πούλμαν ένα ένα τον έλεγχο και φτάνουν στην Ιερισσό. Μόλις φτάσουν όλα θα ξεκινήσουν οι συγκεντρωμένοι από την Ιερισσό προς την Μ. Παναγία όπου επίσης έχει συγκεντρωθεί κόσμος.
11.00: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις στην Ιερισσό και την Μ. Παναγία. Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδηλωτές από την Ιερισσό για να φτάσουν στην
Μ. Παπαγία. Αστυνομοκρατούμενη είναι η περιοχή εντός και εκτός των χωριών ενώ δεν περνάει αμάξι που να μην του γίνει έλεγχος από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Επιπλέον ακινητοποιημένα βρίσκονται λεωφορεία. 


πηγή: Αντίσταση στις γειτονιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου