Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ - Κινητοποιήσεις κατά του ξεπουλήματος της ΛΑΡΚΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7jUMTxcz1NQ6Ll9ZSWpO-Jz20b11kAJbkiJlRFynb-mVvnevINuLq-2hQFgZ25I2Hn2vAq9puyNmJI2-Y4ob_f-Hq3HuVylDvPLSM78AZZaD_WsA93aJA4kxF3A8IUF2rH0qxQNBc5c6z/s1600/%25CE%259B%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%259A%25CE%259F+2.jpg
Το ξεπούλημα του Εθνικού μας Πλούτου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, από μια Κυβέρνηση υποτακτικών στην τρόικα και τα ξένα συμφέροντα.

 Σειρά έχει άλλη μία επιχείρηση Εθνικής και Στρατηγικής σημασίας, που είναι η ΛΑΡΚΟ.




 Σε σύσκεψη όλων των Σωματείων, που δραστηριοποιούνται στη ΛΑΡΚΟ, όπου έγινε την Πέμπτη 22/8/2013 στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, αποφασίστηκε άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και λήψη απόφασης, για σκληρές κινητοποιήσεις και κλιμάκωσή τους.


 Ενεργοποίηση πρότασης, σχετικά με την διασφάλιση της βιωσιμότητας και την ανάπτυξη της Εταιρίας, που αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στη ΛΑΡΥΜΝΑ, με Γ.Σ.Ε.Ε., Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδία , Σωματεία, Περιφέρεια, Τοπική Αυτοδιοίκηση, φορέων ευρύτερης περιοχής, πολιτικά κόμματα και Βουλευτές, (επισυνάπτεται ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Θήβας). 

 Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, μέσω του Προέδρου του, πρότεινε την συμμετοχή όλων των Εργατικών Κέντρων , που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ αλλά και της Ομοσπονδίας τους και της Γ.Σ.Ε.Ε.

 Η σύγκληση ενός ευρύτατα διευρυμένου κοινωνικού μετώπου, είναι υποχρέωση όλων μας, για να σταματήσει το ξεπούλημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ





ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου