Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ε.Κ. Ευβοίας: Διαλύουν την Επικουρική Ασφάλιση με νέες μειώσεις

Κατάληψη του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας ΕυβοίαςΠολιτικές που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, θεωρεί το εργατικό κέντρο Ευβοίας, τις επιλογές της κυβέρνησης και ειδικά σε θέματα συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του εργατικού κέντρου: "Οι μειώσεις ξεκινούν από το 10% και φτάνουν το 40% με 45% σε ορισμένες περιπτώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι το Υπουργείο Εργασίας στα μουλωχτά έχει εφαρμόσει με εγκύκλιό του μειώσεις της τάξης του 22%, ορίζοντας πως οι αιτήσεις συνταξιοδότησης που έγιναν μετά την
14/2/2012 θα υπολογίζονται με κατώτατο ημερομίσθιο 26,18 ευρώ αντί του ποσού 33,57.
Σημειωτέον ότι στην εξαγορά πλασματικών χρόνων το ποσό που πληρώνουν είναι 33,57 ενώ η σύνταξή υπολογίζεται με το 26,18. Η κοροϊδία συνεχίζεται με την φανφάρα για 12μηνη επιδότηση των μακροχρόνια ανέργων με μηνιαίο επίδομα 200 ευρώ.
Η εγκύκλιος που εξέδωσε ο ΟΑΕΔ σε εφαρμογή του ν 4093/12, αποκλείει σχεδόν το σύνολο των μακροχρόνια ανέργων που ανέρχονται σε 1.000.000 και αποκλείουν και όλους τους εργαζόμενους - ανέργους - αιχμαλώτους που βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας και είναι απλήρωτοι και ανασφάλιστοι από 12 μήνες έως και 29 μήνες.
Έχουμε υποχρέωση να τους σταματήσουμε, οι πολιτικές τους βυθίζουν όλο και περισσότερο τον Ελληνικό λαό στη φτώχια, ανέχεια και τον οδηγούν στην πλήρη εξόντωσή του. Η Αλληλεγγύη, η Ενότητα και ο Αγώνας είναι η μόνη λύση για να τους σταματήσουμε. Ή εμείς ή αυτοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου