Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση – Καταγγελία του Μ-Λ ΚΚΕ

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει την αστυνομική απαγόρευση της συγκέντρωσης – πορείας η οποία αναγγέλθηκε ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την ελληνική κυβέρνηση.
Η τρομοκρατική απαγόρευση αποτελεί ένα ακόμα κρίκο στον ολισθηρό κατήφορο που επιλέγουν οι Σαμαράς – Βενιζέλος για να κάμψουν την
κοινωνική δυσαρέσκεια μπροστά από τις επικείμενες εκλογές και τις προσπάθειες ανάκαμψης τους εργατολαϊκού και συνδικαλιστικού κινήματος.
Την ώρα που αντιλαϊκή κυβέρνηση ρημάζει τη χώρα και αφανίζει το λαό, σπέρνει τον τρόμο ενάντια σε όσους τολμούν να «σηκώσουν κεφάλι». Η πρωτοφανής απαγόρευση της συγκέντρωσης – πορείας βάλλει ευθέως στο δικαίωμα του λαού και της νεολαίας στη διαδήλωση και εγκαινιάζει μια νέα εποχή όπου ο βούρδουλας είναι το απαιτούμενο συμπλήρωμα της φτώχειας και της ανεργίας.
Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς και κάθε πολιτικό-συνδικαλιστική συλλογικότητα να καταδικάσει τη νέα αυταρχική επίδειξη δύναμης.
Καλεί τον αθηναϊκό λαό και τη νεολαία να ανατρέψουν στην πράξη τη νέα αντιδημοκρατική φίμωση.


 Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου