Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στον Ορχομενό συγκέντρωσαν τα τρακτέρ οι αγρότες της Βοιωτίας - Συνεχίζονται οι συσκέψεις στην Φθιώτιδα και η συγκέντρωση τρακτέρ

Στον περιφερειακό του Ορχομενού συγκεντρώνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Βοιωτίας (ΑσΦ: οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγω για 160 τρακτέρ, ενώ αναμένονται να πυκνώσουν τις επόμενες ημέρες) δηλώνοντας αποφασισμένοι να στήσουν ένα δυνατό μπλόκο και να κινηθούν προς την Εθνική οδό στο ύψος του Κάστρου.
Οι αγρότες απειλούν με γενικευμένο αποκλεισμό αν η κυβέρνηση δεν δείξει έμπρακτα το
ενδιαφέρον της απέναντι στα δίκαια, όπως τα χαρακτηρίζουν, αιτήματά τους.
Στη Φθιώτιδα οι αγρότες  ζεσταίνουν τα τρακερ τους  που τα συγκεντρώνουν στις πλατείες των χωριών αλλά προς το παρόν τηρούν στάση αναμονής καθώς  γνωρίζουν ότι κάθε κίνηση τους προς την εθνική οδό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα ματ,  τα χημικά αλλά και τα αγροτοδικεία.
Εδώ και λίγες ημέρες η ΠΑΣΥ Δυτικής Φθιώτιδας έχει κάνει την εμφάνιση της με 30-40 τρακτέρ, στο ύψος του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης ενώ ένας αριθμός  τρακτερ έκανε την εμφάνισή του και στα χωριά του Δομοκού. (ΑσΦ: Τρακτέρ έχουν βγει και στην  Ανθήλη, όπου υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία μέσα στο χωρίο, επειδή είναι κοντά στην Εθνική οδό)
Όπως δήλωσε  πρόεδρος του Παμφθιωτικού Δημήτρης Δημογιάννης αν θα επιχειρηθεί κίνηση προς την Εθνική οδό αυτό θα εξαρτηθεί από τοπικές συνελεύσεις  και το τοπικό συντονιστικό, ενώ βρίσκονται και σε συντονισμό με το μπλόκο της Νίκαιας..
 Στην σύσκεψη που είχαν όλοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων του νομού στο Σταυρό στη Λαμία, μετά από μια ώρα συζήτησης αποφάσισαν να συνεχίσουν τις επισκέψεις στα χωριά και τις συζητήσεις με τους συνάδελφους τους, προκειμένου να τους ξεσηκώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου