Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

 Το θερινό ραντεβού της Πορείας: 2-9 Αυγούστου, camping νεολαίας στον Πλατανιά Πηλίου

http://poreia.net/images/afises/afisa_camping_2014_m.jpgΜε την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την έκδοση του πρώτου τεύχους της «Πορείας», και ενώ ήδη διακινείται το 38ο περιοδικό μας, η νεολαία της Πορείας καταρχάς εντάσσει στο πρόγραμμα του camping μια εκδήλωση για την ταυτότητά της μαζί με συζήτηση για την πολιτική και εκπαιδευτική συγκυρία (Κυριακή, 3 Αυγούστου).
Σε ξεχωριστά απογεύματα θα διοργανωθούν δύο ακόμη συζητήσεις, τις οποίες η Πορεία έκρινε εξαιρετικά χρήσιμες όσο και επίκαιρες: «Ο φασισμός» θα είναι το θέμα της πρώτης συζήτησης (Τετάρτη, 6 Αυγούστου), «Το περιεχόμενο και η σημασία του αγώνα για εθνική ανεξαρτησία» θα είναι το θέμα της δεύτερης (Παρασκευή, 8 Αυγούστου).
Οι πρωινές αθλητικές δραστηριότητες και οι διαγωνισμοί δίπλα στη θάλασσα, οι απογευματινές εκδηλώσεις και συζητήσεις, οι νυκτερινές προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, οι ...καθιερωμένες πια μουσικές βραδιές και τα γλέντια, συγκροτούν, ελπίζουμε, ένα πλούσιο πρόγραμμα, ευχάριστο, ζωντανό, ουσιαστικό. Οι μικρές
πεζοπορίες και οι επισκέψεις μας σε γειτονικές παραλίες, οι προαιρετικές πολιτιστικές εξορμήσεις, και η προγραμματισμένη ολοήμερη εκδρομή στο Τρίκερι (Τρίτη, 5 Αυγούστου), τόπο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, με τη αγωνιστική σφραγίδα της πρόσφατης ιστορίας πάνω του, συμπληρώνουν το πρόγραμμα.
Οι ιδιαίτερα προσιτοί οικονομικοί όροι (4 ευρώ κατ' άτομο, ανά ημέρα διαμονής, και μόλις 5 ευρώ για τη συμμετοχή στο camping, δηλαδή 33 ευρώ κόστος διαμονής για το σύνολο των ημερών), το πλούσιο πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή θέση και το μοναδικό φυσικό τοπίο τού Πλατανιά, επιτρέπουν στην Πορεία να απευθυνθεί ανοικτά και να παρακινήσει ζωηρά στο 8ήμερο camping της. Για την Πορεία, η θαρρετή απεύθυνση για συμμετοχή φίλων και συναγωνιστών, θα αποτελέσει σημαντική παράμετρο για την επιτυχέστερη δυνατή έκβαση της διοργάνωσης του camping.
Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες και εικόνες από το camping στον Πλατανιά (http://www.camplouisa.gr), πρόγευση των εγκαταστάσεων, όσο και του τοπίου που θα συναντήσουμε. Ανάμεσα στις υπόλοιπες παροχές, η Πορεία εξασφάλισε πολύ οικονομικά γεύματα, για όσους το επιθυμούν, στο εστιατόριο του camping, αλλά και δωμάτια για εκείνους που θα τα προτιμήσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6946174427 και 6974184893, στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας του site, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση poreia@hotmail.gr.

πηγή: Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου