Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

«ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ»: Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2014» (13 και 14 Αυγούστου) αφιερωμένο στον Παλαιστινιακό λαό

Ο Εκπολιτιστικός – Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» προσκαλεί στο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2014», το οποίο θα διεξαχθεί στην Υπάτη στις 13 και 14 Αυγούστου 2014.
Το φετινό Φεστιβάλ εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Υπάτης (1944-2014) και είναι αφιερωμένο στον Παλαιστινιακό Λαό και το συνεχές «ολοκαύτωμα» που βιώνει.
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13/8 στο Αμφιθέατρο του Κακογιάννειου Αστεροσχολείου  Υπάτης, ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ για την Παλαιστίνη «Κυνηγώντας Ελέφαντες».
Την Πέμπτη 14/8, ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο του Κακογιάννειου Αστεροσχολείου Υπάτης θα πραγματοποιηθεί ομιλία για το
Παλαιστινιακό από τον ιστορικό κ. Μάριο Παπακυριακού. Θα ακολουθήσει  ανοιχτή συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν o Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, κ.  κ. Μαρουάν Τουμπάσι, και  μέλη της  Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών Αθήνας.
Την ίδια ημέρα στην Πλατεία Αινιάνων Υπάτης, ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση πολιτισμών μεταξύ Ελλάδας – Παλαιστίνης. «Χορεύοντας και Τραγουδώντας για την Ειρήνη», με το  χορευτικό τμήμα του Συλλόγου «Αινιάνες» και το Καλλιτεχνικό Τμήμα της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών Αθήνας που θα παρουσιάσουν πολιτιστικό πρόγραμμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο Λαό της Παλαιστίνης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου