Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γυμνάσιο/Λύκειο της Λάρυμνας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFqD2KyCJN2_isB6Sl5Cw3wRMRIHaLGd2UAXi6AxzGprXSA_D4DuPxeGOLBFLKocnN63qewXQqO_h48L3XJoLVC7vol9_HDNYTzgeDBZKxsCvmA6KCbkaBA_dpZoxiwWj9H6y0COlyj4M/s1600/katalipsi_larymna1.jpg
Γονείς και μαθητές αντιδρούν στην απόφαση συγχώνευσης του σχολικού συγκροτήματος της περιοχής με αντίστοιχο γειτονικής πόλης και συγκεκριμένα του Μαρτίνου.
   
Οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του νέου σχολικού έτους, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη.
   
Μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκονται στο εσωτερικό του σχολείου, ενώ αρκετοί γονείς βρίσκονται
συγκεντρωμένοι στο προαύλιο, καθώς φοβούνται επέμβαση της αστυνομίας.




 Σχετική ανακοίνωση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο (ΑσΦ: σήμερα) Τρίτη  02/9/2014 και ώρα 09:00 το πρωί στο Γυμνάσιο/Λύκειο της Λάρυμνας.
Εναντιωνόμαστε με κάθε πρόσφορο μέσο στην εφαρμογή της απόφασης περί συγχώνευσης των δύο σχολείων, που καταστρατηγεί στην ουσία το κεκτημένο συνταγματικά δικαίωμα των παιδιών μας στην εκπαίδευση, στην ποιοτική μόρφωση ανεξαρτήτως κοινωνικής-οικονομικής και εθνικής προέλευσης.
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους κηδεμόνες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες των μαθητών του σχολείου μας, τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να δράσουμε από κοινού συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην πύλη του σχολείου μας.
Τα Δ.Σ.
Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Γυμνάσιο/Λύκειο Λάρυμνας &
Δημοτικό Σχολείο Λάρυμνας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου