Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Θήβας για το συλλαλητήριο της 9Μάρτη

http://i1.wp.com/exeisminima.gr/blog/wp-content/uploads/2016/03/a87c870f7ec441590521271aae82a8b6.jpgΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 9 ΜΑΡΤΗ.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Αυτές τις μέρες επιχειρείται να συντελεστεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ετοιμάζεται να κατατεθεί προς ψήφιση στην βουλή ένα νομοσχέδιο ΕΚΤΡΩΜΑ που θα είναι και η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε πλήρη συμπόρευση με τα συμφέροντα του κεφαλαίου, Ε.Ε και ΔΝΤ ,προχωρά στην ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των ελάχιστων ασφαλιστικών δικαιωμάτων και παροχών που μας έχουν απομείνει .
Ένα νομοσχέδιο που εκτός όλων των άλλων προβλέπει την  νομιμοποίηση των προηγούμενων αντιασφαλιστικών νόμων, την ψήφιση της αύξησης των ορίων ηλικίας στα 67 χρόνια ή 62, με 40 χρόνια δουλειάς, της αύξησης των εισφορών υγείας στους ήδη συνταξιούχους, καθώς και τις περικοπές κατά 1,8 δις από τον προϋπολογισμό,κατ ουσία στοχεύει σε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ και ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.
Προσπαθούν να μετατρέψουν το Ασφαλιστικό σύστημα από δημόσιο, κοινωνικό, αναδιανεμητικό και αλληλέγγυο, σε ιδιωτικοοικονομικό και κεφαλαιοποιητικό.
Ένα σύστημα που θα μετατρέπει τις συντάξεις σε επιδόματα θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην ιδιωτική ασφάλιση για όσους έχουν και μπορούν, διευρύνοντας τις ταξικές ανισότητες.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ‘’ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.’’.
Το συλλαλητήριο που διοργανώνεται από την ΓΣΣΕ για την Tετάρτη 9 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 3 το μεσημέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καθώς και η ειλημμένη απόφαση για 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου , θα πρέπει να ταρακουνήσουν όχι μόνο την Κυβέρνηση αλλά και όλα εκείνα τα Ευρωπαϊκά και διεθνή διευθυντήρια που έχουν βάλει σαν στόχο να ισοπεδώσουν ολόκληρους Λαούς υπέρ των συμφερόντων του κεφαλαίου.
Γι αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους , να  δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ένα μαζικό και μαχητικό παρόν στο συλλαλητήριο του Συντάγματος την Τετάρτη 9 του Μάρτη.
Αυτή η μάχη θα είναι κρίσιμη, θα κρίνει το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και των επόμενων γενεών και γι” αυτό δεν φτάνει η συμμετοχή μόνο πολλών, αλλά όλων των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας.
Απαιτεί τη γενική πανστρατιά για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα
Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με τα Λεωφορεία του ΕΚΘ ,αυτά θα αναχωρήσουν την Τετάρτη 9 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι από το ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις στις 12.30 στο ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ και 12.45 στα ΟΙΝΟΦΥΤΑ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ

πηγή: exeisminima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου