Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ιδιαίτερο πολιτικό χρώμα είχε η πλατεία Μοναστηρακίου τη Δευτέρα 15 Μάη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης του Μ-Λ ΚΚΕ – Δείτε το σχετικό βίντεο

Ιδιαίτερο πολιτικό χρώμα είχε η πλατεία Μοναστηρακίου τη Δευτέρα 15 Μάη 2023, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης του Μ-Λ ΚΚΕ

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 


Μέλη, συναγωνιστές και φίλοι του Μ-Λ ΚΚΕ, που είχαν αρχίσει από νωρίς να καταφθάνουν στην πλατεία, καθώς και αρκετοί περαστικοί, παρακολούθησαν με έκδηλο ενδιαφέρον την κεντρική εισήγηση του Δημήτρη Κοντοφάκα καθώς και τις ομιλίες της Αλεξίας Καλαντζή που άνοιξε την εκδήλωση και του Φοίβου Αδριανού που την έκλεισε.

Λόγος απλός και μεστός. Χωρίς εξυπνάδες και μεγαλοπιάσματα. Που ακουμπούσε τα πάθη και τις ανάγκες του λαού μας κι έδειχνε το δρόμο και τον τρόπο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Που ξανάστηνε όρθια τα λάβαρα της αριστεράς και των κομμουνιστών. Που συνέπαιρνε νου και καρδιά.
Γι’ αυτό και οι συμμετέχοντες -αλλά και οι περαστικοί που σταμάτησαν για να ακούσουν- χειροκρότησαν θερμά τους τρεις ομιλητές και έκφρασαν με συνθήματα την ανάγκη να οργανωθούν αγώνες που να φρενάρουν την αντιλαϊκή πολιτική, που να κάνουν το λαό μας αφέντη στον τόπο του.

 πηγή: e-prologos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου