Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Φθιώτιδας: Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ


Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας, εκφράζουμε την συμπαράσταση και την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ - που εδώ και τέσσερα χρόνια μας δείχνει τον δρόμο: όταν ο εργάτης αποφασίσει οργανωμένα και μαζικά να αγωνιστεί για τα δίκαια αιτήματά του, κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος.

Όπως όλο αυτό το χρονικό διάστημα είμαστε μαζί τους, έτσι θα κάνουμε ξανά και τώρα: Αν σκέφτονται 1/4/24 να πετάξουν έξω απο τη ΛΑΡΚΟ τους εργάτες, να μην τολμήσουν. Δεν θα τους περάσει η προσπάθεια να διώξουν τους εργάτες
απο τη δουλειά και τα σπίτια τους, να τους σύρουν σε προγράμματα ανεργίας- κοροϊδία, κλέβοντας τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν τη ΛΑΡΚΟ παλιοσίδερα για ξεπούλημα. 

Καλούμε όλους τουςσυναδέλφους:

ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΠΕΜΠΤΗ 28/3 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Που διοργανώνουν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ
Η θέση μας είναι δίπλα στους εργάτες που αγωνίζονται!


ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ - ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των συναδέλφων, θα αναχωρήσει λεωφορείο που βάζει το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, την Πέμπτη 28/3 στις 12 το μεσημέρι, από την οδό Στουρνάρα (στο πάρκινγκ, πάνω απο το πάρκο Τσαλτάκη). Δηλώσεις συμμετοχών: στα τηλέφωνα του Σωματείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου